Spaeningskvalitets instrument

Videnscenter: Periodiske fejl i Produktionsvirksomheder

  • Kabel analyse

  • PEX kabler

  • Olie-papir kabler

  • Muffer og endeafslutninger

  • PD analyse

Der er brug for meget viden til at udføre gode industriinstallationer

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få rådgivning omkring industriinstallationer. En samtale koster intet, ikke alt har vi et svar på, men vi kan hjælpe dig videre.

01. Problemstillinger

Periodiske fejl på en produktionsvirksomhed kan være et stort detektivarbejde at finde og alle der har været med til at løse et ved at det er en tidskrævende proces. Hertil kommer produktionstab og medfølgende defekter.

02. Spændingskvalitetinstrument

Spændingskvalitet er et stærkt værktøj til at finde periodiske fejl. På et godt spændingskvalitetsinstrument er der mulighed for at optage en sekvens på baggrund af et spændingsudfald eller strømtræk. Flere målinger fordel i installationen kan føre til fejloversagen. Tidslig synkronisering til fabrikken maskiner og eventuel video eller termiske optagelser kan give brugbare fakta til at løse udfordringerne.

03. Spændingskvalitet

Selve spændingskvaliteten kan også udløse produktionsfejl. Ofte er det forstyrrelser der kommer internet fra fabrikken. F.eks. kan svejse robotter lave kraftige kortvarige spændingsdyk som i en anden afdeling før til produktionsfejl. Det anbefales at lave permanent spændings overvågning, herved havdes historiske data og det er muligt at efterprøve for fejl.

04. Krontrollere enhedes forbrugsmønster

Alle strømforbrugende produktionsenheder har et unik strømmønster. Ved at kende teknologien kan det f.eks. ses om indgangstrinnet til en frekvensomformer er defekt. Her er viden og et spændingskvalitetsinstrument et stærkt værktøj.
Frekvensomformer

Læs mere i Videnscenteret (Er under opbygning 2019)