Kabel test

HV kabel tests

  • VLF tests

  • Tan Delta målinger

  • PD skanning

  • PD lokalision

  • Tilstandsvurdering af HV kabler

Få overblikket over MV kablerne

Rohde Consulting udføre HV kabel tests både PD-måling/scanning og tan delta måling samt VLF-tests.

01. VLF-tests

VLF tests udføres efter kundeønske. Vi kan selv komme med personale eller en måleingeniør kan indgå i teamet der udfør projektet. Vi trender også gerne personale således man selv kan udføre VLF-tests. Rohde Consulting kan også udføre kappetest mm.

02. Tan Delta måling

Til fremadrettet tilstandsbaseret vedligehold og kvalitetssikringsparameter er en god måle parameter “dissipation factor” tan delta måling. Vi udføre målingen og får den sat i relation med vedligehold samt kvalitetssikring.

03. PD målinger

Der er flere måder at måle PD i kabler på. Den mest pålidelig er en kalibreret PD lokalisations off-line måling med flere forskellige spændingsniveau, f.eks 0,5 Uo, Uo og 2Uo, som Rohde Consulting udføre. En anden mulighed er at scanne efter PD med en håndskanner. Denne teknik kan kun finde fejl i f.eks. endeafslutninger og ikke i muffer under jorden. Ring gerne og forhøre Jer om de mange muligheder vi tilbyder.

04. Olie-papir kabler

Der tilstandsvurderes olie-papir kabler ved hjælp af PD lokalisionsmålinger ved forskellige spændingsniveauer. Ring og forhøre dig om mulighederne, når vi taler olie papir kabler er der mange faktor der spiller en rolle.